210 5234 850

Σωκράτους 48, Ομόνοια - 2ος όροφος

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή απευθείας πληρωμή στα γραφεία μας, μετρητά ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας (χωρίς δόσεις). Κατά την κράτησή σας απαιτείται γενικά προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού της κράτησης και η εξώφληση γίνεται το αργότερο έως και 10 μέρες πριν την έναρξη του ταξιδιού ή της προσφερόμενης υπηρεσίας. Προσοχή: από την στιγμή που καταβάλλεται η προκαταβολή σας, η κράτηση θεωρείται οριστική και δεν γίνεται ακύρωση. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής σε οργανωμένη εκδρομή και να ενημερώνεστε από τους εκπροσώπους του γραφείου μας για τα ακυρωτικά έξοδα. Σε περίοδο εορτών απαιτείται προκαταβολή 40% και εξώφληση 15 μέρες πριν την αναχώρηση.

Οι ως άνω πληροφορίες ισχύουν γενικώς. Σε ορισμένες περιπτώσεις και λόγω διαφορετικών συμφωνιών με τους προμηθευτές, μπορεί να τροποποιούνται. Ζητήσατε πληροφορίες από τους πωλητές κατά την κράτησή σας. 

Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών για καταθέσεις (παρακαλώ να αναγράφεται το όνομα του ταξιδιώτη):

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ TRAVEL”
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:   BYZANTINEΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ TΡΑΒΕΛ 

ALPHA BANK   104-00-2002028410
IBAN:             GR0901401040104002002028410

 

Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail ή fax για τα παρακάτω:
1) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Τ.Κ.
2) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε
3) Ποσόν προκαταβολής ή εξόφλησης που καταθέσατε και σε ποια τράπεζα

Εάν θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα εξ αποστάσεως, παρακαλώ >>κατεβάστε την φόρμα εξουσιοδότησης εδώ<<. Συμπληρώστε τα στοιχεία και επιστρέψτε την υπογεγραμμένη, με fax (210 5234641) ή με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)